Competenties

ONTWIKKELING VAN GEDRAG

Competentiemanagement

Diensten

Competenties beschrijven het gedrag dat bijdraagt aan het effectief functioneren van uw organisatie en medewerkers. Door organisatiebrede competenties te benoemen, kunt u invulling geven aan de kernwaarden van uw organisatie. Via functiegebonden competenties kunt u uw medewerkers ondersteunen bij de ontwikkeling van effectief functiegedrag. Door competenties te koppelen aan functiegroepen kunt u bovendien loopbaanperspectieven en doorgroeimogelijkheden inzichtelijk maken.

VAN DER POT ADVIES helpt u graag bij het samenstellen van een werkbaar, op uw organisatie toegesneden competentiewoordenboek en bij het opstellen van heldere competentieprofielen. Samen met uw management komen wij tot de kerncompetenties en functiegebonden competenties die voor uw organisatie belangrijk zijn. Competenties staan echter niet op zichzelf, dus wij doen ook graag een voorzet voor een personeelsbeleid en gesprekscyclus waarin competenties en gedragsontwikkeling centraal staan.

Aanpak

In onze aanpak van competentietrajecten besteden wij veel aandacht aan de afstemming met leidinggevenden, zowel in de ontwikkelings- als uitvoeringsfase. Door middel van training bekwamen wij leidinggevenden in het werken met competenties. Via voorlichting betrekken en bekwamen wij uw medewerkers voor het leveren van hun bijdrage

Vragen / contact

Heeft u een vraag over de mogelijkheden op het gebied van competenties of competentiemanagement? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken via info@vanderpotadvies.nl of 030-27 22 333 .