Projecten

FLEXIBELE EN PROFESSIONELE ONDERSTEUNING

Beleid, projecten en interim

Diensten

Wij ondersteunen u graag bij de ontwikkeling van HR-beleid, bij de realisatie van HR-projecten en bij het vervullen van een interim-functie op het gebied van HRM of P&O. Te denken valt aan het ontwikkelen van een strategisch of ontwikkelingsgericht HR- beleid, het opstellen van opleidingsplannen of het invoeren van HR-instrumenten op het gebied van beoordelen, belonen, functioneringsgesprekken of persoonlijke ontwikkelingsplannen. Ook bij ziekte of tijdelijke behoefte aan ondersteuning zijn wij u graag van dienst.

Aanpak

In onze aanpak van beleidsontwikkeling, projecten en interim-opdrachten besteden wij veel aandacht aan een zorgvuldige opdrachtformulering. Bij het ontwikkelen van beleid en bij de invoering van personeelsinstrumenten betrekken wij management en medezeggenschapsorganen actief. Procesgerichtheid en resultaatgerichtheid verenigen wij in onze aanpak.

Vragen / contact

Heeft u een vraag over onze mogelijke inzet op het gebied van beleid, projecten en interim-werkzaamheden op HR-gebied? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, dus neem gerust contact met ons op via info@vanderpotadvies.nl of 030-27 22 333 .