Inzetbaarheid

NAAR DUURZAME INZETBAARHEID

Duurzame inzetbaarheid

Diensten

Medewerkers zijn tot een steeds latere leeftijd actief op de arbeidsmarkt. In loondienst, als ZZP’er of in gecombineerde contractvormen. Dit vraagt van medewerkers een actieve investering in hun eigen loopbaan. Als werkgever zult u er echter ook toe moeten bijdragen dat u medewerkers duurzaam inzetbaar houdt.

Wij helpen u graag bij de ontwikkeling en uitvoering van beleid dat continu aandacht besteedt aan inzetbaarheid, motivatie en belastbaarheid van uw medewerkers. In dit beleid staat aandacht voor het in beeld brengen (op organisatieniveau en medewerkerniveau) van knelpunten en kansen op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Aanpak

In onze aanpak van projecten die gericht zijn op duurzame inzetbaarheid kijken wij via een scan naar organisatiebrede en indivuele knelpunten en kansen. Op basis van de uitkomsten van de scan worden voorstellen gedaan. Deze voorstellen kunnen onder meer gericht zijn de vergroting van het fysieke / mentale werkvermogen van medewerkers, op vergroting van vaardigheden en motivatie van medewerkers, op het ontwerpen van ‘duurzame’ functies en op leiderschap dat duurzame inzetbaarheid faciliteert.

Vragen / contact

Heeft u een vraag over onze mogelijke inzet op het gebied van duurzame inzetbaarheid? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, dus neem gerust contact met ons op via info@vanderpotadvies.nl of 030-27 22 333 .